Healing og fjernhealing


 Althéa tilbyr Reiki Kontakthealing og Fjernhealing


Hva er Reikihealing?

Hva er Reiki?


Rei betyr universell og Ki betyr livskraft. Reiki er en av de mest utbredte metodene for healing og selvutvikling i nyere tid. Reiki er rett og slett den universelle livsenergien som er tilgjendlig for alle - også kalt kjærlighetskraften. 


Denne healingmetoden er naturlig, enkel, sterk, og setter deg i stand til å ta i mot mer energi. Healing har også hatt en sentral plass i norsk folkemedisin.


Reiki forsterker livskraften din, og gjør at energiene i kroppen blir mer balanserte.

Mer balansert vi er i kroppen, jo bedre har vi det både fysisk og psykisk.


Hvordan virker Reiki?


Reiki styrker og balansere på alle plan. Energien er selvregulerende så den går dit som kroppen din trenger det mest, entene det er fysisk eller psykisk. Den øker sirkulasjonen i kroppen og åpner blokkeringer.


Den tar kropp, sinn, følelser og tanker under ett, og balansere og styrker der det trengs. Kroppens opptak av næringsstoffer og organenes funksjoner styrkes av reiki. Immunforsvaret blir styrket. Behandlingen gir deg muligheter til å redusere psykiske ubalanser og gir deg mer mental ro.


Reiki styrker kroppens og sinnets selvhelbredende evner.

Energien understøtter og forsterker andre behandlingsformer som personen får i tillegg til healingen. Reiki virker uavhenig av tro og kan mottas av alle. Energien jobber kun i den styrke som mottakeren har mulighet for å motta.

Kontakthealing:


Behandlingen foregår slik at vi gjerne tar en liten samtale med kunden først. Deretter  legger kunden seg på benken med klærne på. Så legge vi hendene våre på bestemte plasser på kroppen.


På disse plassene vet vi at kroppen har mulighet for å ta inn mest energi. Vi healerer gir ikke av vår egen energi, men er som en ledning som overfører den universelle livsenergien videre til kunden. Personen som mottar healingen kan ha forskjellige opplevelser under behandlingen.


Noen kjenner veldig varme, noen sovner,noen opplever  tankevirksomhet, noen blir veldig rolige og noen opplever å få veldig energi. Alle opplevelser er like riktige for de som ligger på benken, da kroppen vår selv velger hvordan vi skal benytte oss av energien som vi får tilført.

Noen kunder ønsker at behandlingen skal foregå i stillhet, mens andre kunder foretrekker å prate.


Fjernhealing:


Reikienergien kan også sendes til personer, slik at kunden ikke behøver å møte opp på senteret vårt for å få en healing. Reikienergien kan sendes uavhening av tid, sted eller rom.


Denne behandlingen foregår slik at vi snakkes sammen på telefonen og finner ut hva kunden vil ha healing for. Så avtales klokkeslett om når fjernhealingen behandlingen skal utføres. Da ber vi gjerne kunden om å ha en liten stille stund for seg selv, men fjernhealingen pågår..


Det er bare for å ha muligheten til å registrere om det skulle komme noen "indre svar" til kunden eller behandleren under behandlingen. Vi snakkes da gjerne på telefonen dagen etter behandlingen for å dele opplevelser.

Noen ganger kommer det opplevelser andre ganger kommer det ikke. Denne prossedyren gjentaes 3 ganger.


Slik at en fjernhealingbehandling består av en startsamtale og 3 ganger fjernhealing med oppfølgende samtaler. Disse 3 fjernhealingene skal utføres over en tidsperiode på 1 uke.


Alle våre healere er opptatt av etikk og moral, og taushetsplikt er en selvfølge for oss her på Althéa Kurs & Behandling Senter.


                      Vi er også medlem av Det Norske Healerforbundet

   Kinesiske tegnet for:

       Rei = universal

       Ki  = livskraft