Access Bars behandling


                     Access Bars behandling

             Marianne Leirvåg

      Access Bars Practitioner

Heidi Rummelhoff Johansen

    Access Bars Practitioner

                        Hva er Access Bars ?

Det er en behandling som starter en kroppsprosses for endring. Så ved berøring av 32 punkter på hodet ditt vil begrensninger du har om det området i livet ditt endres.

Har du noen begrensninger i livet du kunne tenke deg å bli kvitt?

Har noen fortalt deg noe som har ført til at du tenker at du ikke kan?

Eller så har kanskje noen overbevist deg om at deres sannhet er den eneste rette for deg?


Hva om vi kunne fortelle deg at det finnes nøkler til å låse opp slike dører hvor disse overbevisningene eller sannheten er låst inne i ditt hode?


Muligheter til å låse opp dørene, slippe ut dette tillærte og legge det i den innebygde søppledunken i dataprogrammet ditt og trykke delete!


Uten at du må bidra noe i det hele tatt. Det eneste du må gjøre er å være villig til å ønske å ta imot denne behandlingen på benken !


Det er dette en Access Bars behandling handler om.
Hva er Bars ?


På hodet vårt finnes der 32 punkter som kalles the bars. Disse er knyttet til energibjelker (bars = bjelker) som går gjennom og rundt hodet og som er koblet til ulike aspekter ved livet, som kropp, seksualitet, kommunikasjon, penger, aldring og kreativitet.


Det er en enkel behandlingsteknikk som går ut på å berøre de ulike punktene.

"Barsene" er som filer i en database hvor alle elektromagnetiske komponenter knyttet til de tanker, ideer, holdninger, konklusjoner og trossystemer vi har samlet gjennom livet, ligger lagret.


Denne lagringsmassen har rot i fordommer og konklusjoner, normer og regler, systemer og programmer. Vi har en misforstått oppfattning av dette, vi tror det er "virkeligheten", som noe vi må leve med på godt og vondt. Men hvor mye av dette har egentlig å gjøre med vår egen sannhet?


Det som skjer når vi får bars-punktene berørt, er at den lagrede energien løses opp og vi kan slippe taket i det en gang for alle.

Det er en svært dynamisk og bevissthetsutvidende prosess som innebærer endring på alle områder i livet og som åpner opp for uendelige muligheter.

Hvordan kjennes det å få Bars behandling ?


Du ligger avslappende på behandlingsbenk, mens dine bars forsiktig berøres. Det er som en god avslappende massasje.

Vi snakker ikke under behandlingen og du kan sove hvis du har behov for det.                     De fleste kjenner at noe skjer og i beste fall vil alle aspekter ved livet ditt begynne å endre seg til det bedre, slik du kanskje i en evighet har ønsket skulle skje. 


Alt du er klar til å forløse, vil forløses ved at du tillater deg å ta imot behandlingen.Fått gode tilbakemeldinger på denne behandlingen da kundene føler større ro og avslappning etter behandlingene.En behandling varer i ca 75 min og koster 740,-


Velkommen !