Husrens og Balansering


     Althèa tilbyr Husrens

& Balansering av energier.

Hva er en Husrens ?


En husrens er en registrering og oppsummering av energier og energiavtrykk fra hus og områder. Energier og energiavtrykk som kan ligge igjen fra andre en deg selv. Hvor en da velger til slutt å fjerne de energier og energiavtrykk som er stedbundet, og en ikke lengre ønsker å ha der.


Vi har flere typer energier og energiavtrykk som kan ligge igjen i huset eller på området. Derfor vi kaller det energiavtrykk, er fordi at vår erfaring er at alle sjeler alltid kommer over til den andre siden. Derfor er det energiavtrykk vi registrere.


Vi kan kjenne energier og avtrykk fra:

Tidligere ukjente avdøde energier som er stedbundet, avtrykk etter handlinger - både fra avdøde og de som enda lever, eller kjente avdøde eller våre egne hjelpere/guide som vi har med oss selv i hverdagen.


Vi mennesker er forskjellige og registrere energier ulikt. Noen er veldig "åpne" og blir påvirket av energi og energiavtrykkene som omgir de i hverdagen. De kan registrere både psykiske og fysiske plager. Det er da enda viktigere å ta en husrens, slik at de ikke går rundt i en hverdag å føler seg tappet for energi. Eller at du går å kjenner på fysiske smerter som i utgangspunktet ikke hører til deg selv. Noen ganger kan det være vanskelig å skille mellom hva som er ditt eget og hva som er "energiene sine".

Andre kan "se" de, men behøver ikke å fysisk føle de eller energien deres.


Noen mennesker føler frykt da de registrere/føler åndebesøk, og tenker at det er noe negativt som er på besøk.

MEN HUSK: Som regel er det ens egen frykt for det ukjente som vi registrerer, så det handler gjerne om din egen frykt og ikke noe negativt !


Hvordan vite at en har energi eller energiavtrykk i huset ??

* Føler du at du ikke er alene i huset ditt ?

* Du hører lyder av aktiviteter som ikke kan sees ?

* Det blinker i lys, lyspærer og elektriske produkter kutter stadig ut ?

* Du syntes du ser noe i sidesynet, men når du snur deg er det ingen der ?

* Du føler temperatur forandringer, slik som f.eks kalde partier i huset ?

* Du føler deg energiløs, har uforklarlige smerter og stadig trykk i hodet ?

* Sover dårlig om natten?


....om noen av disse tingene kan virke kjent, så kan det være en mulighet for at du føler nærvær hjemme hos deg !!


Hva skjer under en Husrens?


Vi starter med å ta en liten runde rundt i huset og hagen for å ta inn informasjon om hvilke energier eller avtrykk som er tilstede. Vi finner ut om det er energier som hører til plassen eller om det er energier som hører til de som bor der.


Deretter tar vi en prat med de som bor der for å fortelle om hva vi har registrert. Da får vi gjerne en tilbakemelding om hva de eventuelt ønsker å gjøre. Om hvilke de ønsker å fjerne og hvilke energier de syntes er helt greit å ha på besøk. Viser det seg at det er kjente og kjære avdøde som er på besøk, tar vi gjerne en liten prat med de om de skulle virke forstyrrende for huseierne i hverdagen. Som regel så blir de nære energiene veldig rolige etter en husrens, for de har som oftest bare et stort ønske: Formidle noe de syntes er viktig eller vise oss at de er tilstede hos sine kjære.


Deretter tar vi en balansering av energiene i huset, og renser hele huset med salvie. Noen ganger velger vi også å sette en beskyttelse på huset, om det skulle være nødvendig. Det kan hende at huset ligger i nærheten av gamle hendelser som ikke har direkte tilknytting til huset eller de som bor der. Likevel kan huset og de som bor der, bli berørt av energiavtrykket som ligger igjen etter gamle hendelser.


Etter en husrens så kan energi og energiavtrykk oppføre seg på litt forskjellige måter. Noen energier kan bli litt mere intense før de forsvinner helt. Det kan skje fordi vi har vært der og da kan de ønske å markere seg litt, før de gir slipp og forsvinner helt. Det kan også oppleves at det blir stille fra dag 1, eller at uroen gradvis nedtones til den forsvinner helt.


Det er ikke noen oppskrift på dette, da det er like mange forskjellige energier og energiavtrykk som det er mennesker..........!


Vi har stor respekt for energier og avdøde, så vi håndtere alle besøk og husrens med stor ydmykhet, respekt og taushetsplikt.


Prisen for husrens kan variere noe utifra beliggenhet og størrelse.


Skulle det være noen spørsmål du ikke fikk svar på her, så ta kontakt med Heidi på mobil: 95 97 73 53


Du er så hjertelig velkommen med spørsmål !

Tilbakemeldinger vi har fått på våre husrens:


Er så takknemlig for husrensen dere tok hos oss !! Fra første natten etter at dere var her og renset sov gutten vårt på 3,5 år igjen, og HELE natten.. Han har ikke sovet en hel natt på snart 1 år. Vi syntes også det var veldig moro å få høre at vi hadde med oss besteforeldre også.. Be veldig rørt over å tenke på at de er i huset vår sammen med oss.. og at det var de som vi en gang i mellom følte var på kjøkkenet vårt. Tusen takk for at dere hjalp oss med dette !! Vi tar kontakt igjen om det skulle dukke opp noe mere !!


TUSEN TAKK for hjelpen !! Endelig kan jeg puste i huset vårt igjen. Har gått med en følelse av å ikke få puste ordentlig. Har fått tilbake kjærligheten i veggen igjen :-) Er så glad for det !! Spennende at du tok inn en hund som sprang rundt her, for vi har faktisk hatt hundehår her inne, men aldri hatt hund !!  Godt å tenke på at de som bygde huset nå kan gi slipp på energiene sine og la oss som bor her få slappe av !!  Takk !!


Hei Althèa jenter !! Hjertelig takk for husrens.. Er så fint å kunne sove med bena utenfor dyna igjen. Var så fint å høre at det var mormor, og at dere kunne fortelle henne at det gjorde meg redd at hun strøk på meg om nettene. Nå har hun sluttet :-) ... selv om jeg vet at hun fortsatt er der.. Igjen - hjertelig takk !!


Er så deilig !! Fått et helt nytt hus og en helt ny familie nå som alle sover om natten igjen.. Tusen takk !! Luften i 2. etasje har blitt helt som ny. Før kunne vi ha alle vinduene i 2. etasje åpne hele dagen, men likevel så var det tung og innesteng luft der... Nå er det som om hele sommeren har kommet inn !!


Igjen takk.. Dere er engler.. <3


Hele familien takker så mye for besøket ditt !! Det som var mest fantastisk var det at du snakket med den 7 år gammel datteren vår, slik at hun ikke ble så redd for å se noe inne på rommet sitt igjen. Du fikk henne til å føle seg spesiell, med måten du forklarte hvordan det oppleves å ha slike evner. Tusen takk Heidi. Nå kan vi endelig begynne å se fremover igjen, i et hus hvor roen endelig har senket seg. Dagen etter du hadde vært her, så hørte jeg mitt eget kjøleskap stå å dure for første gang. Aldri hørt det før, pga så mye annet uro i huset... Igjen TUSEN TAKK !


Det ble roligere med en gang du hadde dratt fra huset, og jeg kjente det var lettere å puste igjen.

Sov hele natten for første gang på 15 år, og det er blitt mye roligere på lyder fra huset. Dette skulle vi gjort for mange år siden !! Tusen takk !!